Krem jaglany mango z orzechami (w środku), jeżynami, jogurtem i płatkami kokosu.
Przepis:
5 łyżek kaszy jaglanej
mango
posiekane orzechy
3/4 szklanki wody/mleka (pół na pół)
Kaszę gotujemy ,aż wchłonie cały płyn. Gdy ostygnie dodajemy mango i blendujemy na gładki krem. dodajemy posiekane orzechy i wstawiamy do lodówki. Rano dodajemy jogurt i ulubione dodatki.
Nie mam wiele do napisania.
Ciągle są u mnie burze ,ugh.
Bynajmniej mam jeżyny z lasu w mojej miejscowości! Tam są wszystkie owoce ,serio haha
Miłego weekendu
W tym momencie żałuję, że nie mam gdzieś obok siebie lasu.
OdpowiedzUsuńPyszności :)
ja też :) nabrałam ogromnej ochoty na jeżyny! :)
Usuńoj tymi jeżynami to mi ochoty narobiłaś :)
OdpowiedzUsuńchcę jeżyny terazzz!
OdpowiedzUsuńNie wiem, kiedy ostatnio jadłam jeżyny.. narobiłaś mi ochoty! :)
OdpowiedzUsuńwyślij mi trochę jeżyn! :D
OdpowiedzUsuńJeżyny, ukradłabym Ci choć jedną! Cudownie wyglądają na tle bielutkiego kokosa ;)
OdpowiedzUsuńUwielbiam jeżyny. :)
OdpowiedzUsuńRok temu dostaliśmy dwa wiadra jeżyn i aż nie mieliśmy co z nimi robić :D
OdpowiedzUsuń